Catering na jubileusz

Jubileusz to zazwyczaj okrągła rocznica jakiegoś wydarzenia. Wówczas wszyscy blisko związani z jubilatem chcą razem z nim świętować jego ważne chwile. Jubileuszu może dotyczyć różnych sfer życia – urodzin, działalności zawodowej, małżeństwa. Podczas przygotowywania święta warto również zadbać o odpowiednie przyjęcie gości i przygotowanie poczęstunku. Wówczas można zaufać profesjonalistom i zamówić odpowiedni catering na jubileusz, tak aby dania dobrze współgrały z charakterem imprezy.

Firma cateringowa Gold oferuje szeroki wybór potraw na jubileusz, zarówno dania główne, jak i desery.

Catering na jubileusz w Warszawie   

Gold Catering zapewnia dowóz produktów zarówno na terenie Warszawy, jak i w okolicach stolicy i to szeroko pojętych, bo usługi obejmują również Płock, Siedlce oraz Radom.

Catering na jubileusz  – oferta

Propozycja Menu:

KRUCHE BABECZKI (Z ŁOSOSIEM, Z WARZYWAMI, Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ)

SAKIEWKI Z MARYNOWANĄ FIGĄ I KOZIM SEREM

PROSECO

UROCZYSTY OBIAD (SERWOWANY):

KREM Z WŁOSKICH POMIDORÓW Z NUTKĄ BAZYLI PODANY Z DODATKIEM MOZZARELLI I BAZYLIOWYM PESTO LUB Z GRZANKAMI

BITKI WOŁOWE W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW PODANE Z ZIELONYM PURE
I KOLOROWĄ SAŁATĄ

I – DANIA GORĄCE (PODANE W BUFECIE):

KURCZAK W SOSIE SEZAMOWYM Z ORZECHAMI NERKOWCA, CEBULĄ
I PAPRYKĄ SERWOWANY Z RYŻEM PARABOLICZNYM I FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE KURKOWYM, CARPACCIO Z BURAKA
I KOPYTKAMI

GOLONKI ZAPIEKANE W PIWIE NA KAPUŚCIE ZASMAŻANEJ

II – DANIE GORĄCE (PODANE W BUFECIE):

ŁOSOŚ W SOSIE KAPAROWYM, RYŻEM PARABOLICZNYM Z TYMIANKIEM,
MIX SAŁAT Z WINEGRET)

FILET DROBIOWY FASZEROWANY SUSZONYMI POMIDORAMI W MUSIE SZPINAKOWYM SERWOWANY Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I SAŁATĄ
Z POMIDORÓW, SZALOTKI I BAZYLI

III – DANIE GORĄCE (PODANE W BUFECIE):

BEEF STROGONOW

IV – DANIE GORĄCE (PODANE W BUFECIE):

ŻUREK NA ZAKWASIE Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JAJKIEM

PRZYSTAWKI (PODANE W BUFECIE OD POCZĄTKU PRZYJĘCIA):

MIX WRAPÓW (WEGETARIAŃSKIE, Z ŁOSOSIEM, Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I ŚWIEŻYMI WARZYWAMI)

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (SCHAB, KARKÓWKA, ROLADA Z BOCZKU, PASZTET) PODANY Z TARTYM CHRZANEM KISZONYMI OGÓRKAMI, MARYNOWANYMI GRZYBKAMI)

HUMUS Z KOLENDRĄ PODANY Z PIECZONĄ TORTILLĄ

RAFAELLO Z SERA

ŚLEDZIE W TRZECH ODSŁONACH (W ŚMIETANIE Z JABŁKIEM I SZALOTKĄ,
W POMIDORACH, TRADYCYJNE Z OLIWĄ I CEBULKĄ)

TATARKI Z ŁOSOSIA Z LIMONKĄ I MŁOTKOWANYM PIEPRZEM

JAJKA FASZEROWANE AKSAMITNYMI PASTAMI PODANE NA SAŁACIE

TARTA Z KURCZAKIEM, PAPRYKĄ I BROKUŁEM

ZAWIJASY Z GRILLOWANEJ CUKINII Z KURCZAKIEM I CZOSNKIEM

VOL AU VENT Z RAGOUT Z KURCZAKA W SOSIE ŚMIETANOWO PIECZARKOWYM

SAŁATKI (PODANE W BUFECIE OD POCZĄTKU PRZYJĘCIA):

SAŁATA Z RUKOLI, TRUSKAWEK, SERA FETA lub KOZIEGO, PRAŻONYCH PESTEK Z DRESINGIEM MALINOWYM

SAŁATKA GRECKA (PAPRYKA, CEBULA, POMIDOR, SER FETA,) SAŁATKA Z KURCZAKIEM (GYROS)

BUFET SŁODKI (OD POCZĄTKU PRZYJĘCIA):

SERNIK WIEDEŃSKI Z CYTRYNOWĄ POŚWIATĄ

KRUCHE BABECZKI Z OWOCAMI

TARTA Z OWOCAMI

BROWNIE

SZARLOTKA

MUS MANGO Z MASCARPONE I MIĘTĄ

TORT (SERWOWANY):

TORT PAVLOWEJ Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I BORÓWKAMI

OWOCE :

ANANAS, ARBUZ, MANDARYNKI, JABŁKA, GRUSZKI, KIWI

WINOGRONA (CZERWONE, ZIELONE), ITP.

NAPOJE CIEPŁE (OD POCZĄTKU PRZYJĘCIA):

KAWA Z EKSPRESU,

HERBATA (CZARNA, ZIELONA, MIĘTOWA, OWOCOWA),

(mleko, cukier, cytryna, limonka)

NAPOJE ZIMNE (OD POCZĄTKU PRZYJĘCIA):

WODA Z MIĘTĄ

LEMONIADA CYTRYNOWA

LEMONIADA OGÓRKOWA Z MIĘTĄ

HERBATA MROŻONA

DOMOWY KOMPOT

INNE:

LÓD SUCHY I ZWYKŁY

PIECZYWO

MASŁO

PALUSZKI GRISINI

WYBÓR SOSÓW

Na rynku funkcjonuje wiele firm cateringowych, ale to właśnie my całkowicie otwieramy się na Klienta, rozmawiamy i próbujemy wspólnie wybrać odpowiednie menu. Wsłuchujemy się w oczekiwania Klientów i staramy się jak najlepiej zrealizować Państwa założenia. Uwzględniamy osobiste preferencje smakowe, dietetyczne (dania kuchni wegetariańskiej nie są nam obce), bierzemy pod uwagę wszelkie alergie pokarmowe. Oferujemy przystawki gorące, takie jak np.: krem z cukinii lub rosół z kluseczkami oraz dania gorące, np.: roladki drobiowe z pomidorami suszonymi w sosie kaparowo-serowy, polędwiczki rolowane boczkiem w sosie grzybowym. Jubileuszowe menu obejmuje również przystawki zimne (np. schab z ziołowym twarożkiem w galarecie), napoje i desery. Proponujemy również wypiek oryginalnego tortu, który dopełni każde jubileuszowe przyjęcie.

Ceny cateringu na jubileusz

Firma cateringowa Gold zapewnia swoim klientom catering na najwyższym poziomie. Dzięki nam każda impreza jubileuszowa nabierze odpowiedniego charakteru. Jesteśmy w stanie dopasować elastycznie nasz cennik do potrzeb klienta i rodzaju realizowanego przez nas zamówienia. Gwarantujemy dostawę świeżych, oryginalnych i smacznych potraw w rozsądnej cenie. Dbamy o zadowolenie naszych klientów, dlatego oferujemy wybór potraw z naprawdę szerokiego menu.